Restaurace a pizzerie

Hotel Karel IV.

Denní menu

DENNÍ MENU

Středa 22. 11. 2017

Polévka:  Pórková s vajíčkem

( alergeny 1,3,7,9,13 )

 21/38,- Kč

Vepřová kotleta v dijonské omáčce s opečeným bramborem

( alergeny 1,6,9,10 )

 91,- Kč

Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou a kynutým knedlíkem

( alergeny 1,3,7,9,12,13 )

 84,- Kč

Cmunda po kaplicku

( alergeny 1,3,6,9,12  )

 83,- Kč

Pizza salámová s cibulí

( alergeny 1,7 )

89,- Kč

Denní nabídka

AKCE DNE

  1. 11. 2017

Polévka

Pórková s vajíčkem

( alergeny 1,3,7,9,13  )

Hlavní chod

Boloňské špagety sypané parmazánem

 (alergeny: 1,3,6,7,9,13 )

96,- Kč

VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO

Smažená brokolice s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou

( alergeny : 1,3,7,9 )

 84,- Kč

 BEZLEPKOVÉ JÍDLO

Zeleninový salát s grilovaným kuřecím masem a balkánským sýrem

(alergeny: 7,9 )

 85,- Kč

DOBA PŘÍPRAVY POKRMŮ CCA 15 MIN

Speciální nabídka

Speciální nabídka

10. 11. 2017 – 23. 11. 2017

PŘEDKRM:

Paštika z kachních jatýrek na sádle s cibulkou

 a kyselou okurkou, chléb 70g

88,- Kč

POLÉVKA:

Dle denní nabídky

alergeny poskytne obsluha

40,- Kč

HLAVNÍ CHOD:

  1. Husí prsa s hroznovým vínem a cibulkou servírované

s bramborovou terinkou s anglickou slaninou, zeleninou a vejcem 200g

289,- Kč

  1. Pečená husa s bylinkami, kmínem a zkaramelizovanými jablky podávaná s chlupatým knedlíkem se zelím a cibulkou 350 g

289,- Kč

  1. Výběr z listových salátů s pečenými husími kousky

 zdobený brusinkovým terčíkem podávaný s pečivem z pece 100g

199,- Kč

4. Vepřová panenka s chedarovou omáčkou

a  domácím americkým bramborem 200g

229,- Kč

  1. Filet z tuňáka na bylinkách

 servírovaný se šťouchaným bramborem 200g

236,- Kč

  1. Brynzové halušky maštěné špekem se smaženou cibulkou

199,- Kč

DEZERT:

Šlehaný tvaroh s borůvkovým přelivem

59,- Kč

Happy hour

HAPPY HOUR

 

od pondělí do pátku
14,30 – 17,00 HOD.

PIZZA
za 99,- Kč

Salami
Prosciuto
Feferoni
Tropica
Aglio Cipolla

Restaurace a pizzerie Hotelu Karel IV. v Turnově
se těší na Vaši návštěvu.
Můžete zde ochutnat speciality české a italské kuchyně.
V naší kuchyni jsme se rozhodli navázat na tradiční způsob vaření našich babiček,
připravujeme mimo jiné jídla dlouhodobým pečením nebo konfitováním v naší peci na dřevo.
Vaříme pro vás jídla, která odpovídají i ročnímu období.

Restaurace s odděleným salonkem má celkovou kapacitu 70 míst.
Velký sál je možné uspořádat jako jeden velký prostor nebo dva či tři menší sály s variabilní kapacitou 30, 60, 80 nebo 110 osob.

Pro osoby s tělesným postižením je zajištěn bezbariérový přístup a sociální zařízení.

Vše je připraveno pro Vás a Vaše soukromé oslavy i firemní akce.

Otevírací hodiny:
Pondělí až čtvrtek 10:30 – 22:00 hod.
Pátek 10:30 – 23:00 hod.
Sobota 11:30-23:00 hod.
Neděle 11:30 – 21:00 hod. (od října do konce dubna ZAVŘENO)
                 
Přijímáme stravovací poukázky Ticket Restaurant, Sodexo Pass, Cheque Déjeuner a platební karty.

Podle zákona o evidenci tržeb  je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

admin@hk4Restaurant