Restaurace a pizzerie

Hotel Karel IV.

Denní menu

DENNÍ MENU

Pondělí  21. 8. 2017

 

Polévka: Zeleninová krémová

( alergeny 1,7,9,13)

21/38,- Kč

Svíčková hovězí pečeně

s houskovým knedlíkem

( alergeny 1,3,6,7,9,10)

94,- Kč

Pečená vepřová žebra s hořčicí,

křenem a chlebem

( alergeny 1,6,9,10 )

90,- Kč

Kuřecí kostky na paprice

s těstovinou

( alergeny 1,3,6,7,9)

88,- Kč

Pizza Margherita s kukuřicí

( alergeny 1,7 )

89,- Kč

 

 

 

Polévka k hlavnímu jídlu
za zvýhodněnou cenu,
samostatně s cenou vyšší.
Jídla pro Vás připravili
Martin Toms a Tomáš Rozmara.

 

Denní nabídka

AKCE DNE
18. 8. 2017

Polévka

Hovězí vývar s vejcem

( alergeny 1,3,6,7,9,13 )

Hlavní chod

Králičí stehno na smetaně s houskovým knedlíkem

 ( alergeny 1,3,7,9 )

95,- Kč

VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO

Fazolové lusky na česneku se sázeným vajíčkem,

 vařené brambory

 ( alergeny 3,7,9 )

83,- Kč

BEZLEPKOVÉ JÍDLO

Vepřová kotletka se zrajícím sýrem gorgonzola,

dušená rýže

( alergeny 7,9 )

89,- Kč

 

 

DOBA PŘÍPRAVY POKRMŮ CCA 15 MIN

 

Speciální nabídka

Speciální nabídka

18. 8 -1. 9. 2017

POLÉVKA:

Dle denní nabídky

alergeny poskytne obsluha

40,- Kč

HLAVNÍ CHOD:

Hovězí chilli con carne s fazolemi

 s domácím americkým bramborem (ostré) 150g

alergeny 6, 9, 12

199,- Kč

Pomalu pečená vepřová krkovice na česneku a majoránce

podávaná s horáckým knedlíkem a dušeným zelím 150g

alergeny 1, 3, 7, 9, 13

150,- Kč

Bulgurové rizoto s kuřecím masem 150g

alergeny 1, 6, 9, 13

150,- Kč

Filety z lososa pečené na fenyklu a rajčatech
podávané s mačkaným bramborem 200g

alergeny 4, 7, 9

215,- Kč

Taghliatelle s česnekem, rukolou a čerstvými cherry rajčátky
sypané parmazánem
alergeny 1, 7 ,9

189,- Kč

 Zeleninový salát s grilovanými krůtími medailonky

s jogurtovým dresinkem, zdobený pomerančem

 podávaný s domácím pečivem z pece 100g

alergeny 1, 3, 9

195,- Kč 

DEZERT:

Palačinka s horkým lesním ovocem zdobená šlehačkou

alergeny 1, 3

59,- Kč

Happy hour

HAPPY HOUR

 

od pondělí do pátku
14,30 – 17,00 HOD.

PIZZA
za 99,- Kč

Salami
Prosciuto
Feferoni
Tropica
Aglio Cipolla

Restaurace a pizzerie Hotelu Karel IV. v Turnově
se těší na Vaši návštěvu.
Můžete zde ochutnat speciality české a italské kuchyně.
V naší kuchyni jsme se rozhodli navázat na tradiční způsob vaření našich babiček,
připravujeme mimo jiné jídla dlouhodobým pečením nebo konfitováním v naší peci na dřevo.
Vaříme pro vás jídla, která odpovídají i ročnímu období.

Restaurace s odděleným salonkem má celkovou kapacitu 70 míst.
Velký sál je možné uspořádat jako jeden velký prostor nebo dva či tři menší sály s variabilní kapacitou 30, 60, 80 nebo 110 osob.

Pro osoby s tělesným postižením je zajištěn bezbariérový přístup a sociální zařízení.

Vše je připraveno pro Vás a Vaše soukromé oslavy i firemní akce.

Otevírací hodiny:
Pondělí až čtvrtek 10:30 – 22:00 hod.
Pátek 10:30 – 23:00 hod.
Sobota 11:30-23:00 hod.
Neděle 11:30 – 21:00 hod. (od listopadu do konce dubna ZAVŘENO)
                 
Přijímáme stravovací poukázky Ticket Restaurant, Sodexo Pass, Cheque Déjeuner a platební karty.

Podle zákona o evidenci tržeb  je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

admin@hk4Restaurant