Restaurace a pizzerie

Hotel Karel IV.

Denní menu

DENNÍ MENU

Středa 28. 6. 2017

Polévka: Z červené řepy s kysanou smetanou

( alergeny 1,3,6,7,9,13 )

21/38,- Kč

Dušené hovězí v mrkvi servírované

s vařeným bramborem

( alergeny 1,6,9 )

88,- Kč

Krůtí roláda se slaninou a špenátem

podávaná s opečeným bramborem

( alergeny 1,3,6,7,9 )

96,- Kč

Rybí filé na zelenině s dušenou rýží

( alergeny 4,6,9 )

86,- Kč

Pizza s anglickou slaninou,

cibulkou a česnekem

( alergeny 1,7 )

89,- Kč

Denní nabídka

AKCE DNE

28. 6. 2017

Polévka

Z červené řepy s kysanou smetanou

(alergeny 1,3,6,7,9,13)

Hlavní chod

Živáňská pečeně s vařeným bramborem

( vepřová krkovice, uzená krkovice, kuřecí maso, paprika, cibule )

( alergeny 1,9 )

97,- Kč

VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO

Zeleninové rizoto z bulguru sypané sýrem

 ( alergeny 1,7,9 )

79,- Kč

BEZLEPKOVÉ JÍDLO

Zeleninový salát s kousky lososa a dresinkem

 ( alergeny 4,7,9 )

85,- Kč

 

 

 

DOBA PŘÍPRAVY POKRMŮ CCA 15 MIN

Speciální nabídka

Speciální nabídka

POLÉVKA:

Dle denní nabídky

alergeny poskytne obsluha

40,- Kč

 

HLAVNÍ CHOD:

  1. Závitek z hovězí roštěné potřený hořčicí

plněný cibulkou a uzeninou

servírovaný s domácím americkým bramborem  200g

199,- Kč

2. Pomalu pečená vepřová plec

doplněná zkaramelizovanou baby karotkou

podávaná s mačkaným bylinkovým bramborem  200g

188,- Kč

  1. Kuřecí prsíčko s plísňovým sýrem

a brusinkami servírované s opečeným bramborem  150g

195,- Kč

4.Marinované krůtí nudličky v červeném víně

s restovanými žampiony a červenou cibulkou

podávané s jasmínovou rýží  150g

193,- Kč

5.Výběr z listových salátů zdobený pomerančem,

nivou a vlašskými ořechy,

podávaný s domácím pečivem z pece  100g

165,- Kč

6.Taghliatelle s mozarellou,

vlašskými ořechy dochucené chutí česneku  150g

175,- Kč

 

DEZERT:

 

Palačinky s citrónovým tvarohem

zdobené borůvkovou polevou

65,- Kč

Happy hour

HAPPY HOUR

 

od pondělí do pátku
14,30 – 17,00 HOD.

PIZZA
za 99,- Kč

Salami
Prosciuto
Feferoni
Tropica
Aglio Cipolla

Restaurace a pizzerie Hotelu Karel IV. v Turnově
se těší na Vaši návštěvu.
Můžete zde ochutnat speciality české a italské kuchyně.
V naší kuchyni jsme se rozhodli navázat na tradiční způsob vaření našich babiček,
připravujeme mimo jiné jídla dlouhodobým pečením nebo konfitováním v naší peci na dřevo.
Vaříme pro vás jídla, která odpovídají i ročnímu období.

Restaurace s odděleným salonkem má celkovou kapacitu 70 míst.
Velký sál je možné uspořádat jako jeden velký prostor nebo dva či tři menší sály s variabilní kapacitou 30, 60, 80 nebo 110 osob.

Pro osoby s tělesným postižením je zajištěn bezbariérový přístup a sociální zařízení.

Vše je připraveno pro Vás a Vaše soukromé oslavy i firemní akce.

Otevírací hodiny:
Pondělí až čtvrtek 10:30 – 22:00 hod.
Pátek 10:30 – 23:00 hod.
Sobota 11:30-23:00 hod.
Neděle 11:30 – 21:00 hod. (od listopadu do konce dubna ZAVŘENO)
                 
Přijímáme stravovací poukázky Ticket Restaurant, Sodexo Pass, Cheque Déjeuner a platební karty.

Podle zákona o evidenci tržeb  je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

admin@hk4Restaurant