Restaurace a pizzerie

Hotel Karel IV.

Denní menu

DENNÍ MENU
Úterý 24. 4. 2018

Polévka: Frankfurtská

( alergeny 1,7,9 )

 21/38,- Kč

Hovězí roštěná na fazolových luscích se smetanou a česnekem, vařené brambory

( alergeny 1,7,9 )

 98,- Kč

Krůtí prsíčko v paprikovo-smetanovém přelivu s houskovým knedlíkem

( alergeny 1,3,7,9 )

 96,- Kč

Rizoto po Srbsku s vepřovým masem, sypané sýrem, zelný salátek

( alergeny 7,9 )

 89,- Kč

Pizza s anglickou slaninou a smaženou cibulkou

( alergeny 1,7 )

 95,- Kč

Denní nabídka

AKCE DNE

  1. 4. 2018

Polévka

Frankfurtská

( alergeny 1,7,9 )

Hlavní chod

Boloňské špagety sypané parmazánem

( alergeny 1,3,6,7,9,13 )

96,- Kč

VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO

Grilovaná zelenina sypaná balkánským sýrem, pizza pečivo

( alergeny 1,7,9 )

93,- Kč

BEZLEPKOVÉ JÍDLO

Kuřecí steak v povidlové omáčce s opečeným bramborem

( alergeny 6,9,12 )

98,- Kč

DOBA PŘÍPRAVY POKRMŮ CCA 15 MIN

Speciální nabídka

Naše restaurace od 11. 3. 2018 pro Vás otevírá opět víkendové neděle. Přijďte ochutnat vynikající tažené pokrmy z naší pece na dřevo.

Speciální nabídka

  1. 3. 2018 – 30. 4. 2018

Teplý předkrm:

Toasty z domácího pečiva s parmskou šunkou, medvědím česnekem

a sušeným rajčátkem

alergeny 1,12

89,- Kč

POLÉVKA:

Dle denní nabídky

alergeny poskytne obsluha

40,- Kč

HLAVNÍ CHOD:

  1. Pomalu tažené hovězí maso Chuck Tender s kořeněnou omáčkou z červeného vína

servírované s batátovým pyré a grilovanou brokolicí  200g

alergeny 6,7,9,12

199,- Kč

  1. Vepřová panenka plněná medvědím pestem podávaná se zámeckým bramborem s chutí tymiánu 200 g

alergeny 1,6,9

210,- Kč

  1. Křehká pečená kuřecí stehna zjemněná mlékem servírovaná s opečenými knedlíčky s chutí muškátu a čerstvé petrželky 250 g

alergeny 1,3,6,7,9

199,- Kč

  1. Krůtí roláda plněná šalvějí, špenátem a sušenými rajčaty obohacená česnekem podávaná se šťouchaným bramborem s jarní cibulkou  200g

alergeny 1,6,7,9,12

210,- Kč

  1. Tažené jehněčí kolínko na červeném víně s rozmarýnem,

servírované se zkaramelizovanou šalotkou,

 dušeným špenátem a horáckým bramborovým knedlíkem 350g

alergeny 1,3,6,7,12

240,- Kč

  1. Dýňový pilaf s houbami, cibulkou, šalvějí a sýrem gorgonzola

alergeny 6,7,9

169,- Kč

Happy hour

HAPPY HOUR

 

od pondělí do pátku
14,30 – 17,00 HOD.

PIZZA
za 99,- Kč

Salami
Prosciuto
Feferoni
Tropica
Aglio Cipolla

Restaurace a pizzerie Hotelu Karel IV. v Turnově
se těší na Vaši návštěvu.
Můžete zde ochutnat speciality české a italské kuchyně.
V naší kuchyni jsme se rozhodli navázat na tradiční způsob vaření našich babiček,
připravujeme mimo jiné jídla dlouhodobým pečením nebo konfitováním v naší peci na dřevo.
Vaříme pro vás jídla, která odpovídají i ročnímu období.

Restaurace s odděleným salonkem má celkovou kapacitu 70 míst.
Velký sál je možné uspořádat jako jeden velký prostor nebo dva či tři menší sály s variabilní kapacitou 30, 60, 80 nebo 110 osob.

Pro osoby s tělesným postižením je zajištěn bezbariérový přístup a sociální zařízení.

Vše je připraveno pro Vás a Vaše soukromé oslavy i firemní akce.

Otevírací hodiny:
Pondělí až čtvrtek 11:00 – 22:00 hod.
(pizza 11:30 – 20:00 hod. do dubna)
Pátek 11:00 – 23:00 hod.
(pizza 11:30 – 22:00 hod. do dubna)
Sobota 11:30 – 23:00 hod.
(pizza 11:30 – 22:00 hod. do dubna)
Neděle 11:30 – 21:00 hod.
(od října do konce dubna ZAVŘENO)
                 
Přijímáme stravovací poukázky Ticket Restaurant, Sodexo Pass, Cheque Déjeuner a platební karty.

Podle zákona o evidenci tržeb  je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

admin@hk4Restaurant