Restaurace a pizzerie

Hotel Karel IV.

Denní menu

DENNÍ MENU
Pátek 23. 2. 2018

Polévka: Bramboračka s houbami

( alergeny 1,3,7,9,13 )

 21/38,- Kč

Zbojnická jehla s klobásou podávaná s vařeným bramborem a hořčicí

( alergeny 1,9,10 )

 

98,- Kč

Segedínský guláš speciál podávaný s houskovým knedlíkem

( alergeny 1,3,7,9 )

 92,- Kč

Kari rizoto s kuřecím masem, sypané sýrem

( alergeny 7,9 )

 79,- Kč

Pizza salámová s feferonkami

( alergeny 1,7 )

 95,- Kč

Denní nabídka

AKCE DNE

  1. 2. 2018

Polévka

Bramboračka s houbami

 ( alergeny 1,3,7,9,13 )

Hlavní chod

Bratislavská vepřová plec podávaná s houskovým knedlíkem

( alergeny 1,3,6,7,9,13 )

102,- Kč

VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO

Špenátové gnocchi s parmazánem

 ( alergeny 1,7,9 )

88,- Kč

BEZLEPKOVÉ JÍDLO

Kuřecí steak na hlívě ústřičné s vařeným bramborem

( alergeny 1,6,9 )

 

93- Kč

DOBA PŘÍPRAVY POKRMŮ CCA 15 MIN

Speciální nabídka

Speciální nabídka

  1. 2. 2018 – 1. 3. 2018

POLÉVKA:

Dle denní nabídky

alergeny poskytne obsluha

40,- Kč

HLAVNÍ CHOD:

  1. Tažená hovězí líčka na cideru s cibulkou, mrkvičkou a celerem podávaná s mačkaným pažitkovým bramborem 200g

alergeny  1,7,9

199,- Kč

  1. Vepřový steak z krkovice servírovaný s pečenou zeleninou

a omáčkou z vína  300 g

alergeny 1,7,9

199,- Kč

  1. Bramborové gnocchi s vepřovou panenkou a sýrem chedar 100g

alergeny 1,3,7,9

189,- Kč

 4. Krůtí steak na argentinském koření zdobený špízem z oliv, rajčat

a anglické slaniny podávaný se šťouchaným bramborem  200g

alergeny 1,7

205,- Kč

  1. Špagety s garnelami a třešňovými rajčátky dochucené česnekem

sypané hoblinkami parmazánu

alergeny 1,2,3,7,9,

199,- Kč

  1. Zeleninový salát s opečenými žampiony a zastřeným vejcem podávaný s bylinkovým dresinkem a domácím pečivem

alergeny 1,3,7,9

175,- Kč

DEZERT:

Vafle s mascarpone přelité horkými malinami

alergeny 1,3,7

59,- Kč

 

Happy hour

HAPPY HOUR

 

od pondělí do pátku
14,30 – 17,00 HOD.

PIZZA
za 99,- Kč

Salami
Prosciuto
Feferoni
Tropica
Aglio Cipolla

Restaurace a pizzerie Hotelu Karel IV. v Turnově
se těší na Vaši návštěvu.
Můžete zde ochutnat speciality české a italské kuchyně.
V naší kuchyni jsme se rozhodli navázat na tradiční způsob vaření našich babiček,
připravujeme mimo jiné jídla dlouhodobým pečením nebo konfitováním v naší peci na dřevo.
Vaříme pro vás jídla, která odpovídají i ročnímu období.

Restaurace s odděleným salonkem má celkovou kapacitu 70 míst.
Velký sál je možné uspořádat jako jeden velký prostor nebo dva či tři menší sály s variabilní kapacitou 30, 60, 80 nebo 110 osob.

Pro osoby s tělesným postižením je zajištěn bezbariérový přístup a sociální zařízení.

Vše je připraveno pro Vás a Vaše soukromé oslavy i firemní akce.

Otevírací hodiny:
Pondělí až čtvrtek 11:00 – 22:00 hod.
(pizza 11:30 – 20:00 hod. do dubna)
Pátek 11:00 – 23:00 hod.
(pizza 11:30 – 22:00 hod. do dubna)
Sobota 11:30 – 23:00 hod.
(pizza 11:30 – 22:00 hod. do dubna)
Neděle 11:30 – 21:00 hod.
(od října do konce dubna ZAVŘENO)
                 
Přijímáme stravovací poukázky Ticket Restaurant, Sodexo Pass, Cheque Déjeuner a platební karty.

Podle zákona o evidenci tržeb  je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

admin@hk4Restaurant